BIOnyx vaatwastabletten

BIOnyx vaatwastabletten zijn volledig biologisch en afbreekbaar. Dat wil zeggen dat ze geen chemische bestandsdelen bevatten. Zoals veel ecologische en biologische producten zijn deze vaatwastabletten over het algemeen wel iets duurder dan reguliere tabletten. Tegenwoordig zijn er ook ecologische vaatwastabletten.

Onderstaand het complele overzicht Ecover vaatwastabletten gesorteerd op de prijs per vaatwastablet.

ProductPrijsWinkelWasbeurt
BIOnyx Vaatwastabletten Voordeel pak (+/-244 stuks)
BIOnyx Vaatwastabletten Voordeel pak (+/-244 stuks)19,95

€0,25

Het merk BIOnyx

BIOnyx is een groen merk in duurzame en biologische schoonmaakproducten. Met haar natuurlijke, 100% biologische schoonmaakmiddelen van hoogwaardige kwaliteit, laat BIOnyx zien dat gemakkelijk en snel reinigen ook zonder chemicaliën kan. De vaatwastabletten van BIOnyx bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, natuurlijke vuiloplossers. Ze ruiken heerlijk fris en het afvalwater blijft vrij van fosfaten en andere niet natuurlijke grondstoffen. Doordat de vuiloplossers volledig biologisch afbreekbaar zijn, brengen de BIOnyx vaatwastabletten geen schade aan het milieu.

De werking van BIOnyx vaatwastabletten

Daarnaast bieden ze de oplossing wanneer de vaat niet goed schoon wordt. Dit wordt in veel gevallen veroorzaakt door vet- en vuilresten in het filter of de leidingen van de vaatwasser. Hierdoor spoelt het water niet goed door de afwasmachine, bovendien kan het de werking van de sensoren negatief beïnvloeden. BIOnyx vaatwastabletten zorgen niet alleen voor een krachtige en hygiënische reiniging, maar ook dat de inhoud van vetvangers vloeibar worden gemaakt. Hiermee worden nare leidingen, verstoppingen en vieze vaat aan het einde van het wasprogramma voorkomen. Bovendien is wassen op lagere temperaturen geen enkel probleem met BIOnyx vaatwastabletten.

Duurzaan en milieubewust

Biologische vaatwastabletten van BIOnyx zijn uitermate geschikt voor wie duurzaam en milieubewust wil wassen. Zo is er ook nagedacht over het verpakkingsmateriaal van de vaatwastabletten. Deze worden namelijk niet geleverd in verpakkingsfolie, gezien dit in het afvalwater komt en niet altijd volledig oplost. Dit heeft nadelige gevolgen voor het milieu, maar ook voor bijvoorbeeld de sproeiarmen van de vaatwasser. BIOnyx vaatwastabletten worden daarom geleverd in een opbergemmer welke navulbaar is.

BIOnyx verpakking

Dankzij de hoge concentratie gecomprimeerde vaatwasmiddelen, zijn de vaatwastabletten van BIOnyx van kleiner formaat. Hierdoor is 1 kg verpakking net zo effectief als zo’n 2,5 kg verpakking van andere merken. Ook hierdoor hebben ze een lagere impact op het milieu en zijn zij bovendien voordeliger in gebruik. De biologische vaatwastabletten van BIOnyx worden per 250 stuks geleverd in handige herbruikbare opbergemmer.