Dreft Platinum vaatwastabletten aanbiedingen

Dreft Platinum vaatwastabletten zorgen ervoor dat de hardnekkigste vlekken verdwijnen. Door zijn uitstekende resultaten al jaren één van de populairste vaatwastabletten in Nederland en aanbevolen door A-merken vaatwasmachines. Kies voor de Dreft Original vaatwastabletten wanneer een iets minder krachtige reiniging voldoende is.

Onderstaand het complete overzicht Dreft Platinum vaatwastabletten gesorteerd op de prijs per vaatwastablet.

[product_table columns="image:blank,name:Product,price,description:Winkel,att:per-wasbeurt:Wasbeurt,add-to-cart:blank" image_size="80x80" responsive_display="child_row_visible" search_box="false" reset_button="false" page_length="false" paging_type="numbers" widths="auto,40%,auto,auto,auto,auto" sort_by="att:per-wasbeurt" category="dreft" priorities="1,2,5,6,3,4," search_term="platinum"]

De kracht van Dreft Platinum

De Dreft Platinum vaatwastabletten hebben een zeer goede reinigingsactie, dankzij hun unieke formule en samenstelling bestrijden zij eenvoudig en snel hardnekkig vlekken. Dreft Platinum vaatwastabletten hebben een enorme reinigingskracht, waardoor zelfs het vet uit de filter van de vaatwasser wordt weggenomen met als gevolg zowel een schitterende vaat als een schone, frisse en glanzende vaatwasser. Dankzij vloeibare vetwijderaars wordt vetaanslag voorkomen en verwijderd, waardoor de kans op een verstopte vaatwasmachine aanzienlijk kleiner wordt.

Een sterke all-in-1 formule

De ingebouwde zout- en spoelhulpfunctie beschermt glas- en zilverwerk tijdens het vaatwasprogramma. Dankzij de drievoudige vloeibare werking van de vaatwastabletten, bevat het meer ontvettende ingrediënten dan standaard harde tabletten. Naast het verwijderen van hardnekkige etensresten, voorkomen Dreft Platinum vaatwastabletten ook vetaanslag in de vaatwasser en weet het verborgen vetresten eenvoudig te verwijderen. Het poeder aan de onderzijde van de tablet bevat enzymen en een bleekelement voor extra reinigingskracht. In combinatie met de vloeibare oppervlakte-actieve stoffen in de bovenkant van de tablet, reinigt deze extra efficiënt.

Dreft Platinum is ultra oplosbaar

Bovendien is de verpakking van Dreft Platinum vaatwastabletten ultra oplosbaar, deze lost veel sneller op dan harde tabletten. Half of niet opgeloste blokjes zijn hierdoor niet aan de orde. Op deze manier beginnen ze onmiddellijk te werken om de vaat te reinigen en worden alle werkzame stoffen optimaal benut. De vloeibare bovenzijde bevat een snel oplossend laagje, waardoor de tablet sneller oplost en dus sneller werkt. De vaatwastabletten zijn zeer gebruiksvriendelijk en direct, met verpakking, in de vaatwasser te plaatsen. Dit vergroot het gebruiksgemak en scheelt afval.

Ontwikkeld voor alle grote merken

Dreft Platinum vaatwastabletten zijn ontwikkeld en getest voor vaatwassers van alle grote merken. Ze houden niet alleen de vaat, maar ook de vaatwasser schoon en fris. Dreft Platinum vaatwastabletten worden verkocht verschillende verpakkingen, van kleine verpakkingen met 18 stuks tot kwartaalverpakkingen welke 270 stuks bevatten. Dreft Platinum vaatwastabletten zijn naast de gewone uitvoering, ook in een citroen variant verkrijgbaar. Naast de vaatwastabletten Dreft Platinum, zijn er ook Dreft Original vaatwastabletten en Dreft Platinum Plus vaatwastabletten op de markt