Dreft Platinum Plus vaatwastabletten aanbiedingen

Dreft Platinum Plus is de beste formule van Dreft. Naast een krachtige reiniging helpt dit vaatwastablet ook om dofheid van glaswerk te verwijderen welke in de loop van de tijd is ontstaan. Kies voor de Dreft Original vaatwastabletten wanneer een iets minder krachtige reiniging voldoende is.

Onderstaand het complete overzicht Dreft Platinum Plus vaatwastabletten gesorteerd op de prijs per vaatwastablet.

[product_table columns="image:blank,name:Product,price,description:Winkel,att:per-wasbeurt:Wasbeurt,add-to-cart:blank" image_size="80x80" responsive_display="child_row_visible" search_box="false" reset_button="false" page_length="false" paging_type="numbers" widths="auto,40%,auto,auto,auto,auto" sort_by="att:per-wasbeurt" category="dreft" priorities="1,2,5,6,3,4," search_term="plus"]

Dreft Platinum Plus - de meest krachtige

Dreft Platinum Plus vaatwastabletten zijn de nieuwste en meest geavanceerde tabletten van dit merk. Dreft Platinum Plus vaatwastabletten reinigen zo krachtig dat de vaat als nieuw aandoet. Naast het afbreken van hardnekkige voedselresten, verwijderen ze ook de dofheid die in de loop der jaren is ontstaan. Daarmee geven Dreft Platinum Plus vaatwastabletten de vaat hun oorspronkelijke glans terug en oogt de vaat weer als nieuw.

Goed voor vaat, machine en milieu

Dreft Platinum Plus vaatwastabletten bestaan uit drie compartimenten gevuld met verschillende vloeistoffen. De tabletten lossen ook bij lagere temperaturen snel op. Hierdoor zijn ze ook ideaal in te zetten voor een kortere afwascyclus en wassen op een eco-programma. Dit maakt Dreft Platinum Plus vaatwastabletten niet alleen een goede keuze voor de vaat en vaatwasmachine, maar ook voor het milieu.

Inclusief spoelmiddel en zoutfunctie

Dankzij de ingebouwde all-in-one functie van de Dreft Platinum Plus vaatwastabletten bieden ze bescherming van zilverwerk en glas en beschikken ze over geïntegreerde spoelmiddel en zoutfunctie. Het apart toevoegen van glansspoelmiddel en vaatwaszout is dus niet langer nodig. Bovendien zijn ze dankzij de in water oplosbare verpakking zeer praktisch en eenvoudig in gebruik en blijven er geen plastic verpakkingen achter.

Dreft Platinum Plus verpakkingen

Dreft Platinum Plus vaatwastabletten zijn ontwikkeld en getest voor vaatwassers van alle grote merken. Ze houden niet alleen de vaat, maar ook de vaatwasser schoon en fris. Dreft Platinum Plus vaatwastabletten worden verkocht verschillende verpakkingen, van kleine verpakkingen met 18 stuks tot kwartaalverpakkingen welke 90 stuks bevatten. Dreft Platinum Plus vaatwastabletten zijn naast de gewone uitvoering, ook in een citroen variant verkrijgbaar. Naast de vaatwastabletten Dreft Platinum Plus, zijn er ook Dreft Platinum vaatwastabletten en Dreft Original vaatwastabletten op de markt.