Sun All in 1 vaatwastabletten aanbiedingen

De All in 1 is het beste vaatwastablet van Sun. Het zorgt voor een superieure reiniging en een frisse geur. De Sun All in 1 tabletten bevatten actieve ontvetters en hebben een ingebouwde spoelglans en zoutfunctie.

Onderstaand het complete overzicht Sun All in 1 vaatwastabletten gesorteerd op de prijs per vaatwastablet.

[product_table columns="image:blank,name:Product,price,description:Winkel,att:per-wasbeurt:Wasbeurt,add-to-cart:blank" image_size="80x80" responsive_display="child_row_visible" search_box="false" reset_button="false" page_length="false" paging_type="numbers" widths="auto,40%,auto,auto,auto,auto" sort_by="att:per-wasbeurt" category="sun" priorities="1,2,5,6,3,4," search_term="all"]

Het krachtigste Sun tablet

Sun all-in-1 vaatwastabletten reinigen zonder enige moeite met een smetteloos resultaat. De tabletten beschikken over een ‘pure clean technology’, welke perfecte vet- en vlekverwijdering garandeert. Voorspoelen is niet meer nodig en naast het realiseren van een hygiënisch schone vaat, beschermen en reinigen Sun all-in-1 vaatwastabletten ook de machine tegen vuil, vet en kalkaanslag.

Sun All in 1 verpakkingen

Sun all-in-1 vaatwastabletten worden aanbevolen door verschillende grote merken op het gebied van koken en tafelen. Sun all-in-1 vaatwastabletten worden verkocht in verschillende verpakkingen, van kleinere verpakkingen met 25 stuks, tot grootverpakkingen welke 420 stuks bevatten. Sun all-in-1 vaatwastabletten zijn naast de gewone uitvoering, ook in een citroen variant verkrijgbaar. Sun all-in-1 vaatwastabletten zijn naast de gewone uitvoering, ook in een citroen variant verkrijgbaar. Naast de vaatwastabletten Sun all-in-1 , zijn er ook Sun Classic vaatwastabletten op de markt.

De Sun All in 1 formule

Het toevoegen van zout en spoelgansmiddel is niet meer nodig bij het gebruik van Sun all-in-1 vaatwastabletten. Dankzij het toegevoegde zout wordt het water tijdens het vaatwasprogramma verzacht en voorkomt de spoelglans kalkaanslag op het glaswerk. Met als resultaat en frisse en streep loze vaat. Met enkel een Sun all-in-1 vaatwastablet zullen zowel de vaat als de machine heerlijk fris ruiken. Bovendien is het gebruik van een energiezuinig programma op een lagere temperatuur voldoende om de vaatwastablet z’n werking te laten doen en het gewenste schone resultaat te leveren.

Ook een verantwoorde keuze

Niet alleen de afwasmachine, maar ook het milieu is gebaat bij het gebruik van Sun all-in-1 vaatwastabletten. Daarom zijn de vaatwastabletten in oplosbaar folie verpakt. Deze tablet folie lost volledig op in water, wat de Sun all-in-1 vaatwastabletten gebruiks- én milieuvriendelijk maakt.