Dreft Original vaatwastabletten aanbiedingen

De Dreft Original is een goed vaatwastablet met naast een reinigingsfunctie ook een zout- en spoelhulpfunctie. De tabletten zijn gebruiksklaar en hoeven niet uit een verpakking gehaald te worden. Heb je behoefte aan nog meer reinigingskracht? Ga dan voor de Dreft Platinum vaatwastabletten.

Onderstaand het complete overzicht Dreft Original vaatwastabletten gesorteerd op de prijs per vaatwastablet.

[product_table columns="image:blank,name:Product,price,description:Winkel,att:per-wasbeurt:Wasbeurt,add-to-cart:blank" image_size="80x80" responsive_display="child_row_visible" search_box="false" reset_button="false" page_length="false" paging_type="numbers" widths="auto,40%,auto,auto,auto,auto" sort_by="att:per-wasbeurt" category="dreft" priorities="1,2,5,6,3,4," search_term="original"]

Dreft Original

Dreft Original vaatwastabletten zijn standaard vaatwastabletten, van zeer goede kwaliteit. Naast een reinigingsfunctie, bevat deze standaard tablet ook een ingebouwde zout- en spoelhulpfunctie. Zelfs hardnekkig vuil, zoals 24 uur oude vetresten, wordt op geavanceerde wijze verwijderd dankzij de vloeibare ontvetter. De spoelhulpfunctie zorgt, ongeacht het programma, voor stralend schone vaat met een schitterende glans. Ook op koudere en kortere programma’s geven Dreft original vaatwastabletten een smetteloos resultaat. Wanneer er nog meer reinigingskracht vereist is zijn de Dreft Platinum of Dreft Platinum Plus vaatwastabletten aan te bevelen.

Een sterke all-in-1 formule

Dreft Original vaatwastabletten zijn speciaal ontwikkeld voor de vaatwasmachine en hebben een zeer goede reinigingsactie. Hierdoor is het verwijderen van opgedroogd vet geen enkel probleem. De Dreft Original vaatwastabletten verwijderen eenvoudig hardnekkige vlekken. Bovendien hebben de praktische capsules een all-in-1 formule, waardoor zij beschikken over een vloeibare vetoplosser en superglansfunctie. De ingebouwde zout- en spoelhulpfunctie bieden optimale bescherming aan glas- en zilverwerk tijdens het vaatwasprogramma.

Oplosbare vaatwastabletten

In de vaatwastabletten worden vloeistof en poeder gecombineerd in een krachtige capsule voor het beste resultaat. De verpakking van de tabletten is volledig oplosbaar en dankzij de samenstelling van de Dreft Original vaatwastabletten lost deze veel sneller op dan harde tabletten. Hierdoor doen ze hun werking direct vanaf het begin van het programma. Dreft Original vaatwastabletten zijn eenvoudig in gebruik en kunnen dankzij de ultra-oplosbare verpakking direct in de vaatwasser geplaatst worden. Hierdoor zijn ze gebruiksvriendelijk en het voorkomt extra afval. Door de geconcentreerde formule wordt vet direct aangepakt en geeft het de vaat een mooie glans.

Verschillende Dreft Original varianten

Dreft Original vaatwastabletten zijn ontwikkeld en getest voor vaatwassers van alle grote merken. Ze houden niet alleen de vaat, maar ook de vaatwasser schoon en fris. Dreft Original vaatwastabletten worden verkocht verschillende verpakkingen, van kleine verpakkingen met 22 stuks tot kwartaalverpakkingen welke 100 stuks bevatten. Dreft Original vaatwastabletten zijn naast de gewone uitvoering, ook in een citroen variant verkrijgbaar. Naast de vaatwastabletten Dreft Original, zijn er ook Dreft Platinum vaatwastabletten en Dreft Platinum Plus vaatwastabletten op de markt