Dreft vaatwastabletten aanbiedingen

Dreft is verreweg het meest populaire vaatwastabletten merk van Nederland. Met onder andere Dreft Original, Dreft Platinum en Dreft Platinum Plus hebben ze een aantal uitstekende vaatwastabletten op de markt gebracht.

Onderstaand de Dreft vaatwastabletten gesorteerd op de prijs per vaatwastablet.

[product_table columns="image:blank,name:Product,price,description:Winkel,att:per-wasbeurt:Wasbeurt,add-to-cart:blank" image_size="80x80" responsive_display="child_row_visible" search_box="false" reset_button="false" page_length="false" paging_type="numbers" widths="auto,40%,auto,auto,auto,auto" sort_by="att:per-wasbeurt" category="dreft" priorities="1,2,5,6,3,4,"]

Het merk Dreft

Dreft is in Nederland een groot en bekend merk als het gaat om vaatwastabletten. Het merk Dreft beschikt over een assortiment met diverse schoonmaakmiddelen en is onderdeel van multinational Procter & Gamble dat zich richt op een breed aanbod consumentenproducenten. Ook wereldwijd is Dreft bekend en gewild, het merk wordt onder andere verkocht op verschillende Noord-Amerikaanse en Europese markten en is in andere landen bekend onder de namen Dawn en Fairy. Procter & Gamble produceert naast Dreft ook bekende wasmiddelmerken als Ariel en Dash.

Ontstaan van de Dreft vaatwastabletten

Dreft vaatwastabletten gaan lange tijd terug. Drefts eerste wasmiddel werd al in 1933 voor het eerst geproduceerd. Jaren later, in 1947 werd het afwasmiddel van het merk geïntroduceerd en toegevoegd aan het assortiment van de producent. De Nederlandse markt heeft in 1957 voor het eerst kennis gemaakt met het merk Dreft. Sinds 1968 volgde Dreft afwasmiddel ook in Nederland. Met de introductie van vaatwasmachines, zijn ook de Dreft vaatwasmiddelen in 1992 op de Nederlandse markt gekomen.

Soorten Dreft vaatwastabletten

Dreft maakt verschillende soorten vaatwastabletten. Naast de vaatwastabletten Dreft Original, zijn er ook Dreft Platinum vaatwastabletten en Dreft Platinum Plus vaatwastabletten op de markt. Elk van dit type vaatwastablet is tevens in een citroen variant beschikbaar. De vaatwastabletten van Dreft worden gekenmerkt door hun krachtige reiniging en alles-in-1 formule, waarmee ze naast grondig reinigen ook een ingebouwde zout- en spoelhulpfunctie hebben. Dankzij de het krachtig ontvetten van de vaat, zijn Dreft vaatwastabletten ook uitermate geschikt voor kortere programma’s en geven ze perfect resultaat bij wassen op een lagere temperatuur.

Dreft en innovatie

Dreft is een innovatief merk dat zich in de loop der jaren sterk is blijven ontwikkelen. De vraag van de consument staat altijd voorop en Dreft streeft naar het bieden van de hoogste kwaliteit. Dit maakt dat het is uitgegroeid tot één van de bestverkochte huishoudelijke merken, zowel in Nederland als in andere landen.