Finish Powerball All in 1 Max vaatwastabletten aanbiedingen

De Finish Powerball All in 1 tabletten zorgen voor een sprankelende glans dankzij een unieke Jet-Dry technologie. Daarnaast beschikt dit vaatwastablet over een krachtige voorspoelfunctie om de meest hardnekkige etensresten te verwijderen.

Onderstaand het complete overzicht Finish Powerball All in 1 vaatwastabletten gesorteerd op de prijs per vaatwastablet.

[product_table columns="image:blank,name:Product,price,description:Winkel,att:per-wasbeurt:Wasbeurt,add-to-cart:blank" image_size="80x80" responsive_display="child_row_visible" search_box="false" reset_button="false" page_length="false" paging_type="numbers" widths="auto,40%,auto,auto,auto,auto" sort_by="att:per-wasbeurt" category="finish" priorities="1,2,5,6,3,4," search_term="all in 1"]

De krachtigste Finish tabletten

De extra krachtige tabletten van Finish Powerball all-in-1 max beschikken over een unieke technologie waardoor de vaat voorzien wordt van een prachtige, zogenaamde ‘ Jet-Dry-glans’; opnieuw afwassen is dus nooit nodig. Ook koffie- en theevlekken worden eenvoudig verwijdert dankzij de krachtige reinigers, die bovendien zorgen voor een glanzend schoon resultaat van glaswerk. Die sprankelende glans ontstaat mede dankzij het Jet-Dry-glansspoelmiddel, welke eenvoudig en snel resten wegspoelt en vlekken en aangekoekte laagjes verwijdert.

De werking van de powerball

De bekende powerball heeft een voorspoelfunctie en verwijdert hiermee zelfs ingedroogde en hardnekkige etensresten. Dankzij de bruisende werking van de powerball worden ingedroogde etensresten zonder enige moeite verwijderd. Met als resultaat een superschoon en glanzende vaat. De krachtige reinigers verwijderen ook lastig en vervelende vlekken, zoals koffie en thee. Bovendien worden vaat en glazen op voorzichtige wijze glanzend schoongemaakt en beschermen Finish Powerball all-in-1 max vaatwastabletten tegen glascorrosie.

Finish Powerball all-in-1 max

De dubbele laag technologie van Finish Powerball all-in-1 max zorgt voor de beste reinigingsresultaten. Dankzij de powerball hebben de tabletten drie keer geconcentreerdere reinigingskracht de reguliere producten. Bovendien zijn de tabletten zeer gebruiksvriendelijk en geven ze een schone en frisse geur.

In verschillende verpakkingen

Finish Powerball all-in-1 max vaatwastabletten worden aanbevolen door belangrijke fabrikanten van vaatwassers en servies. Finish Powerball all-in-1 max vaatwastabletten worden verkocht in verschillende verpakkingen, van kleinere verpakkingen met 42 stuks, tot grootverpakkingen welke 170 stuks bevatten. Finish Powerball all-in-1 max vaatwastabletten zijn naast de gewone uitvoering, ook in een citroen variant verkrijgbaar. Naast de vaatwastabletten Finish Powerball all-in-1 max, zijn er ook Finish powerball classic vaatwastabletten op de markt.