Ecover vaatwastabletten

Ecover vaatwastabletten zijn ecologisch. Dat wil zeggen dat ze enkel natuurlijke ingrediënten bevatten. Zoals veel ecologische en biologische producten zijn deze vaatwastabletten over het algemeen wel iets duurder dan reguliere tabletten. Tegenwoordig zijn er ook volledig biologische vaatwastabletten.

Onderstaand het complele overzicht Ecover vaatwastabletten gesorteerd op de prijs per vaatwastablet.

ProductPrijsWinkelWasbeurt
Ecover Vaatwastabletten All-in-One 44 stuks
Ecover Vaatwastabletten All-in-One 44 stuks16,79

€0,38
Ecover Vaatwastabletten Zero 25 stuks
Ecover Vaatwastabletten Zero 25 stuks11,50

€0,46
Ecover - Vaatwastabletten Classic - 70 Tabs
Ecover - Vaatwastabletten Classic - 70 Tabs19,70

€0,28
Ecover - Vaatwastabletten All In One - 68 Tabs
Ecover - Vaatwastabletten All In One - 68 Tabs 22,75

€0,33
Ecover - Vaatwastabletten All In One - 68 Tabs
Ecover - Vaatwastabletten All In One - 68 Tabs40,99

€0,60
Ecover Vaatwastabletten - 25 Stuks Classic
Ecover Vaatwastabletten - 25 Stuks Classic13,63

€0,54
Ecover Vaatwastabletten Essential Citroen
Ecover Vaatwastabletten Essential Citroen18,99

€0,27
Ecover Vaatwastabletten All-in-One
Ecover Vaatwastabletten All-in-One14,69

€0,33
Ecover Vaatwastabletten Zero
Ecover Vaatwastabletten Zero8,49

€0,33
Ecover Vaatwastabletten Classic
Ecover Vaatwastabletten Classic6,29

€0,25
Ecover Vaatwastabletten All-in-One
Ecover Vaatwastabletten All-in-One17,99

€0,26
Ecover Essential Citroen Afwas Pakket
Ecover Essential Citroen Afwas Pakket21,24

€0,30
Ecover Vaatwastabletten
Ecover Vaatwastabletten18,99

€0,27
Ecover Vaatwastabletten - 25 Stuks Classic
Ecover Vaatwastabletten - 25 Stuks Classic 6,98

€0,27

Het merk Ecover

Ecover is een groen merk in schoonmaakproducten, welke allemaal op basis van plantaardige ingrediënten worden geproduceerd, zonder hierbij aan schoonmaakkracht te verliezen. Ideaal voor wie milieubewust vlekkeloze resultaten wil behalen. Ecover wil laten zien dat schadelijke stoffen niet nodig zijn om efficiënt te reinigen. De producten bevatten geen chemische ingrediënten en zijn daarmee ondanks hun krachtige werking, zacht voor mens en natuur. Ecover vaatwastabletten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten; classic, all-in-1, zero en essential.

Enkel plantaardige ingrediënten

De Ecover vaatwastabletten classic verwijderen zonder moeite aangekoekte etensresten en vet. Ze zijn volledig biologisch afbreekbaar en bevatten plantaardige ingrediënten. Dit doet niks af aan de reinigingskracht, want ook zonder het gebruik van fosfaten zorgen ze voor een schone en streep loze vaat. Sinds kort beschikt Ecover ook over all-in-1 vaatwastabletten. De 3-in-1 werking bestaat uit krachtige ontvetters in combinatie met zoutinwerking en glansspoelmiddel voor een sprankelend schone vaat.

Ecover ZERO vaatwastabletten

De ZERO-lijn van Ecover kent een speciale samenstelling, aan de vaatwastabletten zijn geen geur- en kleurstoffen toegevoegd. Desondanks rekenen ze af met vet en aangekoekte etensresten, ook zonder agressieve chemicaliën of parfums. De speciaal samengestelde ZERO vaatwastabletten van Ecover zijn de schoonste tot nu toe, dankzij 0% geur- en 0% kleurstoffen is het risico op allergieën geminimaliseerd. De Ecover Essential vaatwastabletten rekenen niet alleen af met vet en vuil, maar hebben ook een milde citroengeur. Het parfum is ontwikkeld uit natuurlijke ingrediënten. Ook dit product is volledig vegan vriendelijk en bevat biologisch afbreekbare plantaardig ingrediënten.

Ecover vaatwastablet verpakkingen

Niet alleen de samenstelling van de Ecover vaatwastabletten maakt dit product milieubewust. De tabletten zijn verpakt in recyclebare folie, welke voor het gebruik verwijderd dient te worden. De dozen worden vervaardigd uit 100% gerecycled karton. Daarnaast worden de producten niet op dieren getest. Alle soorten Ecover vaatwastabletten worden aangeboden in zowel een kleine verpakking welke 25 stuks bevat, als een grote verpakking met 70 tabletten.